Zorg voor jeugd

Opgroeien met autisme of aanverwante stoornissen. Dat is niet altijd makkelijk. ClarijsZorg helpt je graag om meer rust en structuur te brengen in je leven.

We bieden je diverse vormen van begeleiding. Dat doen we bij je thuis, op school of daarna, op onze locatie, of waar dan ook. Samen met jou, je ouders en de gemeente bekijken we wat het beste bij jou past!

ClarijsZorg - Zorg voor jeugd
ClarijsZorg - Zorg voor jeugd

Individuele begeleiding

Autisme en aanverwante stoornissen gaan niet weg. Ook als je volwassen bent kun je soms een helpende hand gebruiken. Voor korte of langere tijd. ClarijsZorg helpt je graag om alles wat er op je afkomt in goede banen te leiden.

We bieden je diverse vormen van begeleiding. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het zoeken naar werk dat bij jou past of ondersteuning bij het volgen van een opleiding. Soms helpen we je simpelweg alles een beetje op de rit te krijgen en komt de rest later. Samen met jou, je directe omgeving en de gemeente bekijken we wat het beste bij jou past!

ClarijsZorg - Begeleiding individueel
ClarijsZorg - Begeleiding individueel

Beschermd Thuis

Je wil graag op jezelf wonen, net als iedereen. Daar komt best het een en ander bij kijken. Je bent zelf verantwoordelijk voor allerlei zaken die vroeger voor jou geregeld werden, en dat is best een hele uitdaging. ClarijsZorg kan je helpen die aan te gaan.

We bieden je een Beschermd Thuis. Dat wil zeggen dat je gewoon op jezelf woont. Maar we staan klaar voor je op de momenten dat het even niet goed lukt: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Samen met jou, je directe omgeving en de gemeente bekijken we of dit bij jou past!

ClarijsZorg - Beschermd Thuis
ClarijsZorg - Beschermd Thuis

Maatwerk

De hulp die wij bieden laat zich eigenlijk niet in hokjes plaatsen. Omdat iedereen anders is, en de situatie nooit hetzelfde. Daarom leveren we maatwerk: het is de sleutel naar succes!

We richten ons op jeugd en jongvolwassenen met autisme en aanverwante stoornissen. Dat doen we in Venlo en omliggende gemeenten. Op een persoonlijke en laagdrempelige manier gaan we samen met jou aan de slag om het leven vast te grijpen. Met beide handen!

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op. Ook als je geen indicatie van de gemeente hebt, of twijfelt of je wel tot onze doelgroep behoort. We luisteren goed naar je verhaal en bekijken altijd of we iets voor je kunnen betekenen.

We horen graag van je!

ClarijsZorg - Venlo en omstreken