Autisme en aanverwante stoornissen hebben invloed op je leven. Op leuke en minder leuke manieren. Het is niet altijd makkelijk om daar goed mee om te gaan. Als dat niet meer lukt kunnen jij en de mensen om je heen hulp gebruiken. ClarijsZorg biedt die hulp.

Dat doen we professioneel en laagdrempelig, en kijken daarbij vooral naar jouw mogelijkheden en talenten. Samen met jou gaan we die ontwikkelen. Dat geeft een goed gevoel en zelfvertrouwen.

Onze visie luidt dan ook:

‘Vanuit een positiever zelfbeeld zullen onze cliënten beter met hun persoonlijkheidsstoornis of beperking kunnen omgaan.’

ClarijsZorg - Ik zoek hulp
ClarijsZorg - Ik zoek hulp

Wat moet ik doen?

Neem helemaal gerust en vrijblijvend contact met ons op. Dat is alles!
Als je ons even belt of mailt weten we dat je hulp zoekt en kunnen we aan de slag.

Om te beginnen plannen we een afspraak met je. We kunnen dan kennismaken met jou, en jij met ons. Uiteraard mogen daar je vriend of vriendin, ouders of andere mensen die jij goed kent bij zijn, maar dat hoeft niet. We luisteren goed naar jouw verhaal en bekijken daarna zorgvuldig of we jou de hulp kunnen bieden die je nodig hebt.

Als dat zo is brengen we in kaart wat er allemaal geregeld moet worden, en hoe dat moet. Daar begint onze ondersteuning!

We helpen altijd

Het zou kunnen dat je toch niet helemaal op je plek bent bij ons. We denken dan met je mee over een zorgonderneming die wel bij je past. Onze taak zit er pas op als we zeker weten dat je in goede handen bent.

ClarijsZorg - Venlo en omstreken